Montažne kuće

Svaki dom gradimo kao da je naš!

Montažne kuće - Izgradnja doma iz snova!

Montažne kuće su sve interesantnije kupcima diljem Europe zato što predstavljaju kvalitetnu alternativu klasičnoj gradnji zbog čega se smatraju idealnim izborom za sve one koji grade svoj vlastiti dom.

Na tržištu je prisutna sve veća ponuda montažnih kuća što prati i porast interesa javnosti. Montažne kuće su postale temom mnogih diskusija. Klasična gradnja ili montažna kuća? Apsolutan odgovor ne postoji, već on ovisi o individualnim potrebama investitora i njegovim uvjerenjima.

Drvene kuće cijena

Pomoći ćemo vam da

Stvorite svoj dom iz snova.

Montažna kuća je idealno rješenje za izgradnju energetski učinkovite kuće, brzo i kvalitetno. Tijekom godina dokazale su se svojom izdržljivošću i održivošću.

Montažne kuće karakteriziraju niske cijene te se mogu vrlo brzo montirati. Elementi montažnih kuća proizvode se u tvornici, gdje unutarnji uvjeti jamče ispravnu i kvalitetnu montažu konstrukciju. Prikladne su za sva 4 godišnja doba, projektirane za različite klimatske zone. Naše su montažne kuće osmišljene da vam olakšaju život, stoga stalno unaprjeđujemo sustav građenja.

Narudžbe kupaca idu u različitim smjerovima, bilo da se radi o kućama za odmor ili običnoj stambenoj zgradi. Modularna montažna kuća koja zadovoljava željeni standard jednako je važna kao i udobnost i estetika. Naši su domovi dizajnirani tako da koriste maksimalnu izolaciju te minimalnu potrošnju energije. Kuće su udobne, potpuno sigurne, po pristupačnim cijenama, izgrađene na ekološki prihvatljiv način.

Montažne kuće opremljene su po želji kupca, kao visoki roh bau ili kao kompletni paket, uključujući sanitarnu i električnu instalaciju, zajedno s građevinskim komponentama kao što su zidni paneli, krovna konstrukcija, vrata, prozori itd.

Trebate pomoć kod odabira?

Zatražite ponudu

Zatražite neobavezujuću ponudu ili odaberite neku od tipskih kuća koje imamo u ponudi.

Amanda i Ivan

Medicinski djelatnik

Nikada nismo mislili da ćemo izgraditi dom. Međutim, nakon nekoliko godina traženja kuće po našim željama,nakon svih posrednika u prometu nekretninama, naišli smo na savršenu montažnu kuću. Odlučili smo ući u projekt izgradnje. Na ovom smo portalu našli kuću kakvu smo željeli. Htjeli smo da izgradnja bude gotova u razumnom vremenskom roku. Imali smo jasnu sliku o tome što bi htjeli. To smo na kraju i dobili. Hvala na vodstvu i pomoći oko realizacije. Ako budete trebali, imate naše preporuke!                                              

Kristijan i Marta

Dizajner

Prošli tjedan nam je stigla kuća u dijelovima na gradilište. Izvanredno iskustvo iz perspektive kupca. Kristijan i ja smo vrlo zadovoljni izgledom iako sve skupa tek poprima izgled kuće. Naši sastanci i višestruke revizije isplatili su se. Ova kuća govori u prilog tome. Zahvaljujemo vam se što ste nam pružili podršku u posljednjih nekoliko mjeseci. Tko zna, možda ćemo vas trebati još jednom za pomoćni objekt (s manje žurbe, nadamo se) u našoj budućnosti. Još jednom hvala na vašem trudu i stručnosti.

Gregor i Kristina

Internet marketing

Unatoč svim upozorenjima o teškoćama oko izgradnje novog doma, vi ste učinili da taj proces prođe ugodno.  Sjećam se našeg početnog telefonskog poziva i bezbroj pitanja o izgradnji. Uvijek ste se držali riječi te nam omogućili da dovršimo izgradnju na vrijeme i u okviru proračuna. Vaše vodstvo i uvid bili su nam neprocjenjivi. Hvala vam što ste nam pomogli ostvariti naš dom iz snova! Učinili ste cijeli proces ugodnim iskustvom dok smo gledali kako naši planovi prerastaju u prekrasan novi dom.

MOŽE VIBER I WHATSAPP
Tel: +385 91 633 23 70

Dostava I Montaža Na Području Hrvatske